Om Hørsholm Akupunktur

Din sikkerhed for en tryg og professionel behandling

Billede vider Hørsholm Akupunktur behandlingslokale og behandlingsbriks

Kirsten Grøndahl er RAB registreret kinesisk TCM akupunktør, sygeplejerske og sundhedsplejerske

Hørsholm Akupunktur klinik drives af RAB registreret TCM akupunktør, sygeplejerske og sundhedsplejerske Kirsten Grøndahl.

Klinikken lever op til de højeste, europæiske standarder ETCMA for akupunktur. Klinikken er desuden sundhedsregistreret i Styrelsen for Patientsikkerhed. Din garanti for en tryg og professionel behandling.

Sygeforsikring Danmark yder tilskud til akupunkturbehandlinger, og jeg er godkendt til at behandle for alle sundhedsforsikringer. Vær opmærksom på at nogle forsikringsselskaber kan stille særlige krav til behandlere:

Akupunktøren skal have en sundhedsfaglig uddannelse som enten læge, sygeplejerske, jordemoder eller fysioterapeut og skal være autoriseret af Styrelsen for patientsikkerhed, eller være RAB behandler (Registreret Alternativ Behandler).

Jeg er medlem af Praktiserende Akupunktører.

Hørsholm Akupunktur lever op til de høje eupæiske krav ETCMA for akupunktur

Jeg er uddannet akupunktør i traditionel kinesisk medicin (TCM) ved Nordisk Akupunktur Uddannelse. Uddannelsen lever op til de høje eupæiske krav ETCMA for akupunktur.

Jeg tilbyder tid til dig, tryghed, individuel behandling og høj faglighed. Behandlingen sammensættes specielt til dig, så du opnår det bedste resultat.

Jeg har en baggrund som sygeplejerske og sundhedsplejerske, og jeg har tidligere arbejdet mange år i sundhedsplejen, i lægehus og på hospitaler. Jeg er ligeledes uddannet zoneterapeut og NLP stress coach.

Jeg tager udgangspunkt i din vestlige diagnose og laver en individuel behandling på baggrund af en kinesisk fastsat diagnose, hvor måling af puls og observation af tungen indgår. Jeg bruger mine andre uddannelser som supplement til akupunkturbehandlingen.

I klinikken bruges kun sterile, tynde engangsnåle. Cupper rengøres mellem hver klient.

Billede af akupunktur nåle placeret på granitsten
Billede viser RAB logo (Registreret Alternativ Behandler)
Logo for Praktiserende Akupunktører