Akupunktur mod nakkesmerter og skuldersmerter

Har du prøvet akupunktur mod nakkesmerter og skuldersmerter?
Patient modtager behandling med akupunktur mod nakkesmerter

Akupunktur mod nakkesmerter og skuldersmerter er et godt valg

Nakkesmerter og skuldersmerter kan du føle fra skulderen og op til kraniekanten. Men også langs halsmusklerne. Måske føler du smerten  ubehagelig et bestemt sted eller måske føles den over et større område. 

Det kan også være, at du har svært ved at dreje hovedet frit eller lige meget til begge sider. Nakkesmerter og skuldersmerter kan nogen gange stråle længere ned ad ryggen oftest ved kanten af skulderbladene over mod rygsøjlen eller om på forsiden af skulderen. 

Akupunktur mod skuldersmerter opløser blokeringer og fremmer det frie flow

Rigtig mange oplever nakkesmerter og skuldersmerter, som både kan være opstået akut eller være kronisk. Akupunktur mod nakkesmerter er et godt valg. Smerter opstår grundet en blokering af den frie energi i væv og muskler. Akupunktur opløser  blokeringen, så der er frit flow igen. 

Årsagen til nakkesmerter og skuldersmerter kan være en forkert bevægelse, stress, træk, en arbejdsstilling, fysisk sammenstød, eller de kan være opstået ganske langsomt over tid.

Akupunktur mod nakkesmerter og skuldersmerter behandler Hørsholm Akupunktur oftest i kombination med cupping, da det erfaringsmæssigt har vist sig at give de bedste resultater. 

Patient behandles med akupunktur mod nakkesmerter med sugekopper i nakke og på ryg